АДРЕС РЕДАКЦИИ
03083, Украина
г. Киев. пр-т Науки,
54-б, оф. 8
ТЕЛЕФОН/ФАКС
+38 (044) 492 77 43
+38 (044) 492-77-42
E-MAIL:
editor@pro-of.com.ua
EnglishUkrainian

Зона ризикованого виноградарства зазнає кліматичних змін

Як розповів відомий виноградар із селища Попільня, що на Житомирщині, Ігор Гончарук, кілька років поспіль він спостерігає кардинальні зміни у виноградарстві. Вони викликані як...

Лазерна прополка

Заснована у Сіетлі (США) робототехнічна компанія Carbon Robotics розпочала серійне виробництво удосконаленої версії Autonomous LaserWeeder, яку пропонує фермерам на 2022-23 роки, в тому числі...

«Борщевой набор» по-украински: дешевле не бывает

По оценкам руководителя аналитического проекта «АПК-Информ: овощи и фрукты» Александра Хорева, в текущем сезоне производство украинского картофеля, лука и капусты по сравнению с урожаем...
Журнал №10 2016 года

Журнал №10 2016 года

2016 год ...

Собирать клубнику будут роботы

Наверное, каждый, кто не первый год занимается выращиванием клубники, подтвердит, что у нее очень нежный характер. В отличие от яблок или бананов у клубники...

Мирний атом на службі агро

Як повідомляє ФАО (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН), є певні практичні напрацювання з використання ядерних технологій у сільському господарстві. Таким чином надано звіт п’ятдесятилітньої...

НЕБОРЩОВИЙ НАБІР ВІД БЕЙО

Пекінська і брюссельська капуста, кольрабі, радичіо, селера, артишок, м’ята, базилік, тархун, фенхель, спаржа – і це далеко не повний перелік культур, які щороку вирощує...

Эринги в украинских реалиях

Грибы замороженные, грибы сушеные, грибы соленые и маринованные – в магазине можно найти что угодно на любой вкус. А что делать, если не в...

САЛАТ – ЕГО ЦЕННОСТЬ И ТЕХНОЛОГИЯ ВЫРАЩИВАНИЯ

Защищенный грунт на сегодня становится основным производителем овощной продукции во многих странах мира, где отмечается значительное разнообразие овощных культур: перец сладкий, баклажан, дыня, арбуз,...
[td_block_social_counter facebook=”envato” twitter=”envato” youtube=”envato”]

Featured

Most Popular

Зелені агроінвестиції: біоенергетика та альтернативна енергетика для агросфери на AgroEnergyDAY 2018

Чи можливо робити гроші на сонці та відходах? Звичайно, якщо це  — сонячна енергія та агробіомаса! Солома, лушпиння, жом, навіть послід та гной  —...

Latest reviews

Перші 200 компаній вже підтвердили участь у міжнародних агропромислових виставках...

Підготовка до провідних міжнародних агропромислових виставок в розпалі.  І вже сьогодні, команда організаторів, вітає перших 200 компаній, які підтвердили участь та готові презентувати аграріям...

Основні параметри технології зберігання картоплі залежно від її використання

Зберігання картоплі – відповідальний технологічний процес, який триває від 2–3 до 8–11 місяців. У цей час у бульбах протікають складні біохімічні перетворен­ня. Сорти картоплі...

Кислая, но очень полезная

Об особенностях культивирования клюквы нам рассказал владелец питомника из Винницкой области Олег Вагин. Наряду с саженцами других ягодных культур он выращивает на своем приусадебном...

More News