Продовження терміну придатності безхіміческой обробки після збору врожаю тепер доступно для динь

0
11589

Забезпечення того, щоб продукт надходив в магазини з оптимальною свіжістю і був здатний зберігати цю свіжість навіть після його придбання, завжди було однією з найважливіших цілей для галузі свіжих продуктів. Продовження терміну придатності продукції означає меншу втрату продукту, менше харчових відходів і велику ефективність в ланцюжку поставок. Liquidseal — це продукт, який допомагає продовжити термін зберігання фруктів з твердою оболонкою, таких як авокадо, цитрусові, манго і папайя. Тепер, з березня 2020 року, дині також можна обробляти післязбиральною обробкою, передає freshplaza.

Liquidseal присутній на ринку з 2017 по і являє собою безхіміческую обробку після збору врожаю, яку можна наносити шляхом розпилення або занурення безпосередньо після збору врожаю. Специфічні характеристики продукту дозволяють нам скоротити втрати продукту на 30-40%, а також знизити потребу в пестицидах і пластмасах. Він також сумісний з органічними фруктами, і на даний момент рецепти Liquidseal в якості матеріалу для контакту з харчовими продуктами відповідають всім нормам ЄС і USDA, включаючи використання на органічних фруктах (як сертифікованих KIWA, так і CAAE).

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here