Нове рішення перетворює коробки в камери для дозрівання

0
111152

Оскільки конкуренція в галузі виробництва продуктів харчування все більш посилюється, важливо забезпечити свіжість фруктів під час транспортування і управління зрілістю після того, як вони досягають місця призначення. Для вирішення цієї проблеми компанія Shandong Yingyangyuan Food Technology Co., Ltd. представила свою упаковку з повільним вивільненням етилену, яку можна використовувати для бананів, манго, авокадо, папайї, маракуї, помідорів та інших продуктів.

«Зазвичай цим продуктам необхідно дозрівати в камері для дозрівання після того, як вони були зібрані і доставлені в пункт призначення до того, як їх можна буде реалізувати на ринку. Однак через ринкову конкуренцію та інвестиційны обмеження оптові торговці фруктами з багатьох регіонів і країн не мають доступу до камер для дозрівання. У відповідь на цю проблему компанія Shandong Yingyangyuan Food Technology Co., Ltd. розробила упаковку з повільним вивільненням етилену, яка дозволяє швидко дозрівати в коробках з фруктами. Це рішення скорочує інвестиції в камери для дозрівання, і обсяг фруктів можна регулювати відповідно до ринкового попиту», — сказав менеджер Ван.

Під час спалаху COVID-19 невизначеність продажів продукції збільшилася через що скорочується ринок. Якщо ви продовжите використовувати камери дозрівання для дозрівання великих обсягів за один раз, це може призвести до надлишку і витрати.

Використовувати коробки для дозрівання дуже просто. Єдиною вимогою є відповідна температура і вологість на складі. Торговці фруктами повинні тільки покласти невелику упаковку з повільним вивільненням етилену в бананову коробку з пластиковою підкладкою. Одна упаковка може використовуватися для 13-15 кілограмів бананів, які можна продати через 3-4 дні. Упаковка з повільним вивільненням етилену проста у використанні, не залишає слідів і має зелений колір.

Компанія Shandong Yingyangyuan Food Technology Co., Ltd. прагне надавати рішення по дозріванню для постачальників продукції по всьому світу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here