Нове рішення перетворює коробки в камери для дозрівання

0
111806

Оскільки конкуренція в галузі виробництва продуктів харчування все більш посилюється, важливо забезпечити свіжість фруктів під час транспортування і управління зрілістю після того, як вони досягають місця призначення. Для вирішення цієї проблеми компанія Shandong Yingyangyuan Food Technology Co., Ltd. представила свою упаковку з повільним вивільненням етилену, яку можна використовувати для бананів, манго, авокадо, папайї, маракуї, помідорів та інших продуктів.

«Зазвичай цим продуктам необхідно дозрівати в камері для дозрівання після того, як вони були зібрані і доставлені в пункт призначення до того, як їх можна буде реалізувати на ринку. Однак через ринкову конкуренцію та інвестиційны обмеження оптові торговці фруктами з багатьох регіонів і країн не мають доступу до камер для дозрівання. У відповідь на цю проблему компанія Shandong Yingyangyuan Food Technology Co., Ltd. розробила упаковку з повільним вивільненням етилену, яка дозволяє швидко дозрівати в коробках з фруктами. Це рішення скорочує інвестиції в камери для дозрівання, і обсяг фруктів можна регулювати відповідно до ринкового попиту», – сказав менеджер Ван.

Під час спалаху COVID-19 невизначеність продажів продукції збільшилася через що скорочується ринок. Якщо ви продовжите використовувати камери дозрівання для дозрівання великих обсягів за один раз, це може призвести до надлишку і витрати.

Використовувати коробки для дозрівання дуже просто. Єдиною вимогою є відповідна температура і вологість на складі. Торговці фруктами повинні тільки покласти невелику упаковку з повільним вивільненням етилену в бананову коробку з пластиковою підкладкою. Одна упаковка може використовуватися для 13-15 кілограмів бананів, які можна продати через 3-4 дні. Упаковка з повільним вивільненням етилену проста у використанні, не залишає слідів і має зелений колір.

Компанія Shandong Yingyangyuan Food Technology Co., Ltd. прагне надавати рішення по дозріванню для постачальників продукції по всьому світу.