Potato Agro, яка продає картоплю під брендом BESTPOTATO, планує запустити власний переробний завод в наступному році. Костянтин Сарнацький, бізнес-лідер і генеральний директор Potato Agro, сказав: «Це буде перший або один з перших заводів з виробництва картоплі фрі в Україні», передає freshplaza.
Поки що плани обмежені ситуацією, пов’язаною з поширенням коронавируса, пояснив Сарнацький. Якщо карантинні заходи практично не впливали на виробничі процеси, то стратегічні цілі зазнали корективи.
«Нам потрібно організувати будівництво, знайти фахівців, і всі контакти практично закриті. Важко говорити про серйозне співробітництво», – додає Сарнацький.
400 гектарів відведено під картоплю, яку можна переробляти в картоплю фрі. Уже в наступному році загальна площа під картоплею повинна скласти більше 1000 га. В цілому, Potato Agro планує збільшувати свій земельний банк на 40-50% щорічно.