Технологія парів перекису водню отримує світове визнання для збереження харчових продуктів

0
101
Fruit and vegetables with drops of water

ChillSafe® — це простий у використанні пакетик, який виробляє низькі дози парів перекису водню для обробки приміщень, де їжа упаковується, зберігається або транспортується для більш безпечної і тривалої роботи. П’ятнадцять років розробки, університетських і державних досліджень в поєднанні з сертифікатами HACCP та Organic довели, що технологія ефективна для захисту від мікробного забруднення, етилену і запахів, передає freshplaza.

Запатентований продукт в даний час використовується в Південній Америці, Австралії, Південній Африці та проходить випробування в США і ЄС. Основними партнерами по збуту після збирання врожаю є Decco на міжнародному рівні і EE Muir & Sons в Австралії, а найбільші торговельні марки продуктів харчування, такі як Vilis Bakery, McDonalds, Costa і Drakes, використовують ChillSafe для зменшення псування і підтримки високого рівня гігієни в місцях зберігання продуктів.

Ключем до ефективності ChillSafe є постійна обробка повітря і будь-якій поверхні будь-якого простору, що досягає навіть найважчих для очищення місць, включаючи «невеликі тріщини, стелі і стелажі», а також продукти.

Розробка ChillSafe почалася з доктора Гері Еріксона, австралійського вченого, який працював в галузі медичного обладнання над розробкою продуктів для знезараження перекису водню надвисокої дозою, використовуваних в лікарнях. Після виходу на пенсію і переїзду в глибинку в Новому Південному Уельсі він запропонував рішення ChillSafe.

Його дружині було важко зберігати свіжі продукти, особливо трави, через віддаленість від ринків. П’ятнадцять років по тому у всій харчовій промисловості був створений новий глобальний продукт, який використовується для післязбиральної, роздрібної торгівлі, громадського харчування, транзиту, зберігання та виробництва.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here