Главная
Журнал
Текущий номер
Архив номеров
Архив 2018-2020 года
Архив 2017 года
Архив 2016 года
Архив 2015 года
Архив 2014 года
Архив 2013 года
Архив 2012 года
Архив 2011 года
Архив 2010 года
Архив 2009 года
Рубрики
Овощеводство
Садоводство
Ягоды
Картофелеводство
Виноградарство
Грибоводство
Фотообзоры
Технологии
Агропрактика
Защита растений
Защищенный грунт
Удобрения
Маркетинг
Земельное право
Переработка
Техника
События
Сотрудничество
Рекламодателям
Авторам
О нас
Поиск
Овощи и Фрукты журнал
АДРЕС РЕДАКЦИИ
03083, Украина г. Киев. пр-т Науки, 54-б, оф. 8
ТЕЛЕФОН/ФАКС
+38 (044) 492 77 43 +38 (044) 492-77-42
E-MAIL:
editor@pro-of.com.ua
Главная
Журнал
Текущий номер
Архив номеров
Архив 2018-2020 года
Архив 2017 года
Архив 2016 года
Архив 2015 года
Архив 2014 года
Архив 2013 года
Архив 2012 года
Архив 2011 года
Архив 2010 года
Архив 2009 года
Рубрики
Овощеводство
Садоводство
Ягоды
Картофелеводство
Виноградарство
Грибоводство
Фотообзоры
Технологии
Агропрактика
Защита растений
Защищенный грунт
Удобрения
Маркетинг
Земельное право
Переработка
Техника
События
Сотрудничество
Рекламодателям
Авторам
О нас
Домой
Технологія парів перекису водню отримує світове визнання для збереження харчових продуктів
Fresh fruit and vegetables
Fresh fruit and vegetables
Популярное
На яке підживлення «відгукується» аґрус?
2019 05 сентября
Журнал №4 2010 года
2010 02 апреля
Як успішно захистити помідори від фітофторозу
2020 12 августа
ПРОДАЖИ ОРГАНИЧЕСКИХ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ НА ПОДЪЕМЕ
2016 23 ноября
Загрузить больше
В архиве
Старі, добрі і незабутні
МЕКСИКАНСКАЯ ТЫКВА ПИПИАН ИЗ ТУСПАНА
АРБУЗ — НА ЛЮБОЙ ЦВЕТ И ВКУС!
ИТОГИ ТРИНАДЦАТОЙ МЕЖДУНАРОДНОЙ КОНФЕРЕНЦИИ «ОВОЩИ И ФРУКТЫ УКРАИНЫ-2016. ПРИБЫЛЬНЫЕ РЕШЕНИЯ»